اخبار و اطلاعیه

افیلیشن (affiliation) چیست؟

افیلیشن

نوشتن یک مقاله و چاپ آن در ژورنال‌هایی با ایمپکت فاکتور بالا، از اهداف میان مدت هر محقق یا دانشجویی است. در صورتی که بخواهید مقاله خود را برای چاپ در مقالات با ارزش علمی بالا بفرستید، بایستی ابتدا شرایط لازم برای گرفتن پذیرش از ژورنال‌ها را مطالعه کرده باشید و مقاله خود را طبق اصول و استانداردهای ذکر شده نگارش کنید تا در حد امکان از احتمال ریجکت شدن مقاله خود بکاهید. یکی از مواردی که قبل از فرستادن مقاله به مجلات مختلف بایستی به آن توجه کنیم افیلیشن مقاله است. در این مطلب ابتدا قصد داریم بدانیم افیلیشن چیست و سپس روش صحیح نگارش افیلیشن در شرایط مختلف را بررسی کنیم. با گروه گرامرلی امیرکبیر همراه باشید.

افیلیشن مقاله چیست ؟

افیلیشن یا affiliation در لغت به معنی برقراری ارتباط یا همکاری با یک فرد یا سازمان است. افیلیشن در واقع معرفی یک گروه، تیم، سازمان و یا هر چیز دیگری است که شما عضوی از آن هستید. سازمان مذکور بایستی مدارک قانونی و رسمی را که به زبان انگلیسی تهیه شده‌اند تکمیل کرده و موافقت خود را با عضویت شما در آن سازمان اعلام کند.

اهیمت affiliation

نمی توانیم از نوشتن افیلیشن صرفه نظر کنید. زیرا افلیشن به نوعی به مقاله شما هویت می دهد و هیچ ژورنالی بدون افلیشن مقاله شما را نخواهد پذیرفت. البته در نگارش افیلیشن نیازی نیست حتما آدرس دانشگاه محل تحصیل و یا محل تدریس خود را بنویسید. اما نوشتن دانشگاه محل تحصیل و یامحل اشتغال سبب می شود تا از امتیازاتی که این دانشگاه بخاطر چاپ مقاله در اختیارتان قرار میدهد استفاده نمایید.

هر چقدر این بخش را با مهارت بیشتری نگارش کنید، نشان از خبرگی شما در نوشتن مقاله می باشد و خوانندگان را به وابستگی های نویسندگان بیشتر آشنا می کند. علاوه براینکه باید به اصول آکادمی در نگارش توجه کرد. برخی از دانشگاه ها و موسات آموزش عالی کشور شکل خاصی از افیلیشن را برای دانشجویان و هیئت علمی در نظر می گیرند که در نگارش آنها هم باید دقت داشته باشید.

دلیل اینکه باید افیلیشن مقاله به این شکل نوشته شود این است که شکل خاص هماهنگی در نگارش افیلیشن و در نتیجه درج امتیازات آن مقاله به حساب آن دانشگاه مطبوع می باشد. به همین خاطر دانشگاه ها هیچ افیلیشن غیر از اونی که خودشون مشخص کردند قبول نمیکنند و در نهایت نمره ای را برای دانشجو یا پژوهشگر لحاظ نمی کنند. اهمیت رعایت اصول افیلیشن نویسی طبق تاکیدات دانشگاه ها در تخصیص امتیازات باقی مانده از پایان نامه (یک یا دو نمره پایان نامه) یا دریافت کمک های مالی از باشگاه پژوهشگران جوان و یا دیگر ارگانهای مطبوع می باشد. به همین خاطر تصمیم گرفتیم تا طبق فرمت دانشگاه های کشور مروری داشته باشیم بر نحوه نگارش و ترتیب اسامی در مقالات و همچنین افیلیشن آنها.

افیلیشن

نحوه نگارش افیلیشن

برای نوشتن افیلیشن بهتر است هر شرکت یا موسسه‌ای را که عضو آن هستیم و ارتباط خوبی با آن داریم را انتخاب کنیم. به عنوان مثال برای چاپ مقاله و نوشتن افیلیشن مقاله بایستی حتماً نام دانشگاه محل تحصیل خود را ذکر کنیم. نوشتن افیلیشن مقاله برای گرفتن پذیرش از تمامی مجلات امری اجباری است. معمولاً هر دانشگاه قالب مشخصی برای نگارش افیلیشن دارد که در زمان نگارش بایستی آن را مد نظر داشته باشیم. زیرا در صورتی که افیلیشن را خارج از قالب یاد شده تهیه کنیم، امتیازی به آن تعلق نخواهد گرفت. همچنین به دلیل اینکه در نوشتن افیلیشن مقاله، بیشترین امتیاز نصیب نویسنده‌ای می‌شود که نامش در ابتدای لیست ذکر شده است، بایستی نام شخصی که تلاش بیشتری در تحقیقات و گردآوری اطلاعات داشته است، قبل از نام بقیه ذکر شود.

افیلیشن باید شامل موارد زیر باشد:

  • دارای یک اساس قانونی برای عملکرد باشد.
  • دارای تمایل و قدرت کافی برای حمایت کامل باشد.

افیلیشن می‌تواند مربوط به یک موسسه، سازمان یا نهادی باشد که اساس قانونی برای عملکرد را داراست. (فارغ از سایز و نوع فعالیت آن)

مثال‌هایی از این موسسات یا سازمان‌ها را می‌توان به ترتیب زیر نام برد:

  • موسسات آموزشی مانند دانشگاه‌ها
  • موسسه‌های غیرانتفاعی
  • کسب و کارهای بزرگ و کوچک
  • موزه‌ها
  • کتابخانه‌ها

نکات مهم برای نگارش افیلیشن (Affiliation) 

رعایت اصول نگارش افلیشن هرچندبسیار ساده است ولی گاها به دلیل سهل انگاری اشتباه نوشته می شود.

در زبان انگلیسی نوشتن آدرس برعکس زبان فارسی می باشد به عبارت دیگر ما از استان، شهر، خیابان و کوچه شروع می کنیم اما در زبان انگلیسی نگارش آدرس از کوچه، خیابان، شهر و استان شروع می شود. این نوع ترتیب نوشتن در افیلیشن هم صدق می کند.کلمه آغازین افلیشن با گروه علمی فرد شروع می شود.

در مرحله بعدی نام دانشکده نویسنده سپس نام دانشگاه و بعد نام استان و کشور نویسنده نوشته می شود. این روش برای نویسندگان دیگر نیز صادق است و افیلیشن مربوط به آنها با یک عدد یا نماد مشخص می شود.اگر افیلیشن دو نویسنده یکسان باشد ، از درج مجدد پرهیز کرده و تنها یک نماد یکسان به آن ها اختصاص میدهیم.در این شرایط نماد افیلیشن نیز یکسان در نظر گرفته میشود.

در زمانهایی که وابستگی فرد دانشگاهی نبوده و یا تمایل دارد از افلیشن شرکت و یا موسسه دیگر استفاده کند می تواند از کوچکترین جزء آن اداره و یا شرکتی که مشغول به کار است، شروع کرده و به نام شرکت یا موسسه و استان و کشور ختم کند.

افیلیشن

نمونه نوشتن نشانی ها یا افیلیشن های صحیح در دانشگاه های ایران به زبان انگلیسی در مقالات ISI

طبق آیین نامه تشویق مقالات وزارت علوم

Department of …, Faculty of …, University of…., …, Iran.
Department of Public Management, Faculty of Management, University of Guilan, Rasht, Iran.
Department of Management, Faculty of Humanities, Tarbiat Modarres University, Tehran, Iran

نحوه نگارش صحیح افلیشن مقاله در دانشگاه آزاد اسلامی

Department of …, Faculty of …, … Branch, Islamic Azad University, …, Iran
Department of Industrial Engineering, Faculty of Engineering, South Tehran Branch, Islamic Azad University, Tehran, Iran

نحوه نگارش افلیشن مقاله در دانشگاه پیام نور

Department of…, Payame Noor University (PNU), P.O. Box, 19395-3697, Tehran, Iran

نحوه نگارش افیلیشن دانشگاه فرهنگیان

برای این افیلیشن فرمت خاصی تعریف نشده ولی بهتر است از فرمت کلی زیر استفاده شود:

Department of گروه ———-, faculty of  دانشکده————–, Farhangian University, Tehran, Iran

مثال:

Department of Education, faculty of Teachers Education, Farhangian University, Tehran, Iran

نحوه نگارش افیلیشن دانشگاه جامع علمی کاربردی

برای این افیلیشن نیز فرمت کلی تعریف نشده است ولی بهتر است از فرمت کلی زیر استفاده شود:

Department of گروه ———-, faculty of  دانشکده————–, University of Applied Sciences & Technology(UAST), Tehran, Iran

مثال:

Automotive Engineering department, Iran-Khodro University of Applied Science and Technology (IKCO-UAST), Tehran, Iran

Chemical Engineering Department, University of Science and Technology, Tehran, Iran

پارافرایز و نوشتن مقاله با کمک هوش مصنوعی

در دنیای امروز، ترجمه، پارافرایز و نوشتن مقاله از جمله مهارت های اساسی هستند که برای بسیاری از افراد و حتی شرکت ها و سازمان ها ضروری است. اما گاهی اوقات، به دلیل مشکلات زبانی یا نوشتاری، افراد نمی توانند به صورت دقیق و مناسبی به این موارد بپردازند. برای رفع این مشکلات، استفاده از اکانت هایی مانند Grammarly، WerdTune و Quillbot می تواند بسیار مفید باشد

اکانت Grammarly، یکی از محبوب ترین اکانت ها برای بررسی و ویرایش متون درستی و استفاده از گرامر و واژگان صحیح است. این اکانت امکاناتی مانند بررسی املای صحیح، بهبود گرامر، پیشنهادات برای بهبود ساختار جملات و افزایش واژگان را ارائه می دهد.

اکانت WerdTune نیز ابزاری مفید برای بهبود ساختار جملات و نوشتار است و اکانت Quillbot می تواند به عنوان یک ابزار ترجمه قوی و موثر عمل کند. استفاده از این اکانت ها می تواند به افراد کمک کند تا متون خود را بهبود بخشیده و به یک سطح قابل قبول تر برسانند، به ویژه اگر زبان مورد نظر آنها زبان دوم باشد یا اگر مشکلاتی در نوشتار یا ترجمه دارند. در مجموع، استفاده از این اکانت ها می تواند به افراد کمک کند تا مهارت های نوشتاری و ترجمه خود را بهبود بخشند و موفقیت بیشتری در زندگی شخصی و حرفه ای خود داشته باشند.